Våren är här!

Visst är det underbart? Idag har det vart riktigt vårväder ute, termometern visade på närmare 15 grader! Man kan inte annat än älska det!

Idag skulle jag på läkarbesök i Säter så jag blev kvar hemma och gick iväg till Lindas stall i morse. Vi släppte ut hästarna och sen körde hon ut med Biffen och jag mockade hans hage.
Efter det var det de grås tur att komma ut. Vi körde ut en tur i skogen, det var såå skönt i solen! De travar och galopperar på fint i vagnen nu, enda nackdelen är att den vagn som jag kör i har en trasig skärm så hela mitt högre ben var blött när vi kom tillbaka och fullt i lera. Men så är det när man har sin hobby som yrke;)
Sen blev det Jubon som skulle iväg och hopptränas. De hoppade en bana och han såg riktigt fin ut!

Vi åkte och åt lite lunch innan det var dags för näste man att komma ut, Unico. Jag åkte med på hjulet idag också när vi skulle ut på en ny väg men det var inga problem! Så nu har Linda bestämt sig för att hon ska köra honom själv nästa gång:)

När vi var tillbaka med honom så var det dags för VÅRSTÄDNING! Imorgon ska det hållas avelsvärdering i Lindas stall så nu skulle det städas. Selarna hade vi tvättat på ridklubben när vi var där med Jubon. Jag krattade och mockade ur Edics hage medan Linda damsög sadelkammaren och även fönstren. Det såg ganska roligt ut kan jag tillägga;)
Efter några timmar så var vi klara och stallet var rent och snyggt. Och vi var trötta!

Linda skjutsade sen över mig till ridklubben där det skulle hållas styrelsemöte som jag vart på under kvällen.
Nu är jag hemma igen och ska strax sova.. Imorgon blir det jobb i Borlänge under förmiddagen och sen ska jag försöka hinna till avelsvärderingen direkt efter. Hoppas jag hinner för det skulle vara roligt att se:)

Kan också nämna att jag fortfarande är lika döv så när man ringer till mig så måste jag köra med högtalare för jag kan inte ha telefonen mot örat. Det är lite drygt men jag hoppas att jag blir av med det snart!

Just det! Jag glömde ju utvärderingen igår! Min cheesecake blev riktigt god! Mia kom och smakade på den och hon tyckte om den tror jag. Lämnade även några bitar till Linda, hennes utvärdering får jag imorgon men hon hade smakat en liten bit och hon tyckte om den. Den var inte lika söt som cheesecake kan vara annars så det var ju bra :P

Nä, nu ropar sängen på mig! God natt gott folk!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus