Två dagar i ett inlägg! :P

Förlåt att jag inte bloggade igår!
Hade verkligen ingen ork när jag kom hem på kvällen. Var i Borlänge och jobbade på förmiddagen som vanligt. Vi jobbade i ett väldigt högt tempo vid utsläpp och mockning.

Sen var det dags att köra häst, jag fick börja med den lilla hingst som satte banrekord runt parkeringen med mig dagen innan. Jag kan ju säga att vi inte höll ett mycket lägre tempo den här gången. Han kan verkligen springa;)
Sen fick jag ut i skogen med nästa hingst, han är av det lite lugnare slaget så det blev en fin träningsrunda.

SEN kom den sista och för mig nya hästen. Körde runt parkeringen först för att känna hur han var att köra. Allting verkade lugnt så jag skulle ta ett varv uppe i skogen planerade jag. På den rundan så finns det en backe som hästarna får ta i lite mer i. Den gjorde även den här, bara det att han rullade över i galopp så jag fick hålla in honom. När jag kom tillbaka in så upptäckte jag att jag tappat min nyckelknippa. PANIK!!
På den knippan fanns min hemnyckel och alla nycklar som hör till ridklubben.
Jag frågade Johanna som jag jobbade med om hon kunde ta hand om min häst och sen gav jag mig ut. Jag gick runt hela parkeringsslingan först utan att hitta nycklarna så det var bara att ge sig upp i skogen och leta. Den här dagen måste vara ha varit min lyckodag för i backen blänkte mina nycklar. LYCKA!!
Sen var det bara att gå tillbaka. Men motion är ju bra och eftersom jag inte fick min vanliga morgonpromenad så kunde det inte passa bättre ;)

När jag slutade så åkte jag till Lindas stall, hon skulle vara i Västerås under dagen så jag fixade stallet med mockning, foderfix och mycket mer ;)
Väl klar där så fick jag snabba mig iväg till nästa jobb. Det var dags för teorilektioner på ridklubben. Dagens ämne var " Rätt sak på rätt plats". Orkanen Olga hade dragit förbi i stallet så allting låg på marken, barnen skulle hitta alla fel och lägga allt på rätt plats igen. Duktiga barn måste jag säga ;)

Sen åkte jag tillbaka till Lindas stall för att ta in hästarna och även för att lämna hennes bil som jag fått låna under dagen. Tusen tack Linda för lånet av din bil!
SEN fick jag åka hem och då landade jag i soffan! Det var knappt att jag orkade dra mig till duschen innan jag somnade :P

Idag väcktes jag av att solen lyste in genom mina fönster. Underbart!
Gick bort till Lindas stall och så släppte vi ut hästarna och började fixa stallet. Idag stod det dressyrcup på schemat, där skulle Linda starta med Jubon och Edic och Mia skulle starta med Bonnie. Det blev mycket åkande fram och tillbaka men hästar och ryttare var mycket duktiga och det blev fina ritter!=)
Efter tävlingen åkte vi tillbaka så jag gjorde klart i stallet när Linda åkte till jobbet.
 
Åkte bort till ridklubben för att lämna tillbaka Mias bil, vi åkte sen iväg till Lindas pappa som behövde hjälp med sin dator. Det var lätt fixat så vi kunde snart åka vidare. Jag kände att jag inte orkade laga mat så vi köpte varsin sallad på Jerusalem! Sen dess har vi setat i soffan och slöat :P Vi har kikat på Twilight Saga: Breaking Dawn och nu kollar vi på Gladiatorerna.
VÄLDIGT skönt med en slökväll ;) Den behövs! Vi sitter och dreglar över snygga killar, både i film och på Gladiatorerna. Vi önskar oss varsin som pojkvän tror jag. Men det är TUR att vi har olika smak ;) Haha!

Nä, nu är det dags att fortsätta kika på tv innan sängdags! Imorgon ska jag släppa ut hästarna och fixa stallet, Linda jobbar och sen blir det troligen hoppträning på kvällen.

See you tomorrow! ;)



KOMMENTARER
Linda

KOm ihåg att det blir livat om ditt "jobb" hamnar i fel öron...

2012-03-03 23:07:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus