Nu ramlar ögonen snart ihop!

Blev lite ändrade planer igår kväll. Mia var bjuden hem till Anna på vin och kareoke. Och hon ville att jag skulle följa så det var bara att dra ett djupt andetag och göra sig i ordning. Kom dit vid 10 ungefär, jag höll mig nykter kan tilläggas!
Var trevligt och vi sjöng, strax efter midnatt var det hemgång för mig och Mia. Kan inte säga att det var svårt att somna direkt!

Vaknade vid 7 i morse, jag skulle bort till Lindas stall för att släppa ut och fixa hästarna, jag gav henne en sovmorgon!
Mia skulle ha jour på ridklubben men det fick bli ändrade planer. Jag körde först jour på ridklubben och sen bort till Lindas stall. Solen lyste och det var såå skönt att vara ute! Och självklart så blir det ännu bättre när man får vara bland de underbara djuren!

När jag var klar i Lindas stall åkte jag hem för att se hur det var med Mia. Hon kände sig piggare så vi åkte tillbaka till Lindas stall för det var dags att ut på tur. Idag var det premiär för Unico att följa med de grå ut. Jag körde Corazon först, sen kom Linda med Unico och Mia red bakom med Coddan. Unico skötte sig hur bra som helst och självklart de grå också! Corazon blev vara lite frustrerad på mig när han inte fick galoppera där han brukar :P Men han skötte sig ändå! Underbara hästar!
Efter turen passade vi på att ta lite kort på Biffen som Linda ska lägga ut på sin hemsida. Några blev riktigt bra och kommer bli super bara jag får fixa lite med bakgrunderna ;)

Efter det åkte jag och Mia bort till ridklubben för att luncha hästarna och sen invänta det lilla gänget som skulle rida ut på ridskolehästarna. Jag stannade kvar på ridklubben, packade påsarna som var kvar och sen la jag mig ute på en bänk i solen med musik i öronen och bara njöt! Lovely! Blev halvt skrämd av Mia när hon kastade ett spö på mig, de hade överlevt uteritten i alla fall.

Nu på kvällen var det hoppträning så jag var där och kikade lite. Linda hade kört dit Jubon åt Malin som skulle vara med. Han hoppade riktigt fint tycker jag!=)
Åkte med Linda och hjälpte henne ta in hästarna innan jag fick skjuts hem av Gerd.

Sitter nu hemma och äter lite rester sen maten igår. Ska snart hoppa in i duschen och sen sova. Ska till Borlänge imorgon och jobba på förmiddagen. Så det blir tidig uppstigning som vanligt.

Just det, det skulle komma en utvärdering också! Kladdkakan var god, lite annorlunde i smaken men man kände fortfarande den mörka chokladsmaken vilket jag tyckte om! Tyvärr tyckte inte Mia om det lika mycket. Men jag serverade det med hallon och grädde så då blev det ännu bättre!:)

Nu blir det en dusch!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus