Effektivitet är bra!

Idag gick jag bort till Lindas stall för att hjälpa henne med stallet. Tog med kameran som en chansning trots att himlen var extremt grå och trist. Märker att konditionen har blivit bättre för det tog mig "bara" 20 minuter att gå idag. Underbart!
Började släppa ut hästarna innan Linda dök upp och sen började vi fixa stallet. Vet inte hur vi lyckades men det gick på rekordfart idag! Undra om vi glömde något? :P
När allting var klart fixade vi staketet runt hagen som de bruna går i nu så att det inte var någon hängande tråd.

Linda gav sig sen iväg för att skjutsa Bonnie till ridklubben, Mia skulle rida henne på dressyrcupens sista omgång. Och jag gick iväg hem till Ida och Lina, jag hade lovat att skjutsa över Ida för att hon också skulle vara med på cupen!=)

Väl där var det full fart på både det ena och andra sättet. Bonnie visade sin finaste brall sida idag. Hon hoppade och skuttade men Mia var jätteduktig och löste situationerna! Hennes ritt gick sen jättebra! Det slutade med 61%! :)

Ida var nästa på tur och hennes ritt gick bra. Tyvärr tyckte hon att hon var ofokuserad och det inte gick bra.. Men imorgon ska hon till Ludvika och tävla, hoppas att hon är mer fokuserad då;)

När Ida efter att ha smörjt och fixat med alla saker kunde lasta sin häst så åkte vi tillbaka till deras stall. Mia kom ned och höll oss sällskap medan Ida fixade klart till hästarna. Åkte sen och lämnade deras bil innan Mia och jag åkte för att handla och sen skjutsade hon hem mig!

Har hunnit med en del sedan dess, hängt tvätten ute för första gången i år, städat och nu bakat kladdkaka. Mia och jag planerade att äta den ikväll och kika på Gladiatorerna, som vi alltid gör. Och den här gången var hon väldigt envis!
Eftersom jag gör en LCHF kladdkaka så måste man ju ha choklad i den som är över 70%, jag för min del tycker att det är helt okej men Mia föredrar hellre den som är fylld med vit tryffel och mint.






Och den här gången ville hon ha den i. Och det spelade ingen roll vad jag sa, hon ville prova. Så nu har jag gjort en kladdkaka på den. Men såklart blev den vita tryffeln grynig så jag fick blanda ut med mer grädde och den vanliga 70% chokladen. Den står nu på spisen och svalnar. Utvärdering av den kommer förhoppningsvis ikväll! :)

Jag ska snart börja förbereda maten. Ikväll blir det fläskfile, broccoligratäng och svampsås! Är det lördag så är det ;)

Vet att mitt senaste inlägg inte var det gladaste men jag har sådana stunder då allting bara väller över! Och då behöver jag ha någonstans att göra av känslorna. Jag har under hela mitt liv försökt hålla känslorna inom mig men tyvärr så är det inte alltid det bästa. Så nu försöker jag att skriva av mig när det känns för mycket för att det inte ska bli för mycket inom mig. Så jag kan förvarna om att det inte var sista gången det där hände. Men som sagt, det är min blogg där jag måste kunna skriva av mig. Vill ni inte veta vad jag känner, då kan ni undvika inläggen eller bloggen. Upp till er;)

Nu är tvättmaskinen klar. Dags för nästa upphängning!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus