Man hinner med mycket bara man vill

Idag har jag varit i stallet hos Linda. Vi hade många hästar som skulle tränas just idag. Biffen var först ut, Linda körde iväg och jag fixade i stallet och tog in Unico som var näste man.
Linda tyckte att vi nu skulle köra honom hemma eftersom det hade torkat upp så bra. Så på med alla saker och även vagnen och sen gick vi ut. Jag gick med framme vid huvudet en liten bit sen kunde jag gå bak och sätta mig på vagnen med Linda. Han skötte sig sååå bra! Han kunde till och med trava med vagnen utan att bry sig! Den hästen är så otroligt duktig! Och så är han lite söt också ;)

Sen var det dags för de grå att ut på tur. Jag körde Coddan idag och han har börjat komma på att man kan ponnybusa så det var både en och två gånger som huvud försvann och han började bocka i galoppen. Känns lite konstigt när man sitter i en vagn kan jag säga!
Vi körde uppför en lång backe i galopp och grabbarna fick tävla uppför. Kan säga att det gick lite långsamt på slutet :P
Men de var superduktiga och det var jätteskönt att vara ute och köra i det fina vårvädret!:D

Efter dem åkte vi och åt lite lunch innan det var dags att hämta Jubon och åka till ridklubben. Linda red lite dressyr och jag satt och tittade.
Väl tillbaka så var Linda tvungen att åka så jag fixade klart stallet innan jag gick hem. Hemma så fick jag skynda mig att duscha och göra mig i ordning. Skulle följa med Malin, en yngre tjej som brukar vara på ridklubben på hennes orkesterträning.
För er som inte visste det så har jag under många år spelat klarinett, jag har både tagit lektioner och sen spelat i olika orkestrar. Nu på senaste tiden så har jag inte haft tid att spela så jag erbjöd Malin att hon kunde få låna och eventuellt köpa min klarinett i framtiden. Så hon har haft den hemma ett tag men inte spelat så mycket. Så nu skulle hon på orkesterträning och har inte velat gå dit av vissa anledningar så då frågade de om inte jag kunde följa med och spela lite. Och det gjorde jag. Hade faktikst glömt hur roligt det var att spela så just nu står jag i valet och kvalet om jag ska sälja klarinetten eller inte :P Men vi får se!

Kom hem för någon timme sen och då pratade jag lite med Ida i telefon. Hon berättade att hennes mamma behövde lite hjälp. De hade lämnat bilen på verkstaden och nu skulle hon hämta den och behövde en extra chaufför. Och självklart ställer jag upp!
Så nu sitter jag och väntar på henne. Sen när jag kommer hem är det dags att sova för imorgon blir det upp tidigt igen! Så får vi se vad som händer under morgondagen! ;)

Sov gott allihop!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus