Dagen slutade inte riktigt som jag tänkt mig..

Igår var jag i Borlänge och jobbade på förmiddagen. Vi trodde nästan vi skulle blåsa bort när vi var ute men det var bara att bita ihop och göra det man skulle.
Tyvärr så hade jag lite små problem när jag var ute. Natten innan så vaknade jag av att jag hade en enorm örvärk men med några värktabletter i kroppen så fungerade det. Men när jag ute och det blåste så gjorde det ganska så ont och jag kände mig öm i huvudet när jag åkte hem.

Kom hem och åt lite lunch innan jag liftade med Linda bort till hennes stall. Där hjälptes vi åt att göra klart stallet, Linda körde Biffen och sen åkte vi ut med Unico. Den hästen är makalös! Det är tredje gången han är i vagn här hemma och han travar på som om han vore körd i flera år! Duktig häst!
Linda skjutsade sen hem mig när vi hade tagit in och nattat hästarna. Och det var då det slog till. Öronen blev bara värre och värre. Jag tog värktabletter men nu fungerade det inte. Ringde efter pappa och efter några samtal till sjukvårdsupplysningen bestämde vi oss för att åka in till akuten..
Väl där så konstaterade läkaren att mina hörselgångar var väldigt svullna så han kunde inte göra en ordentlig undersökning. Utan de la in bomull med alsolsprit på som skulle sitta i öronen över natten. Med lite starkare värktabletter med hem så fick jag åka hem och försöka sova..

Idag på morgonen fick vi åka tillbaka till Falun igen för att se hur det såg ut. Ny läkare som kunde konstatera att jag hade inflammationer i hörselgångarna på båda öronen och det kunde även ha värkt hål om vi inte åkt in. Behandling? Örondroppar och starkare värktabletter under en vecka.
Hade nyss i första omgången örondroppar och kan inte säga att det gjorde annat än ont! Men, det som inte dödar härdar och jag vill bli av med detta så fort som möjligt!

Innan vi åkte från Falun var vi in på "ta till vara", pappa skulle kika på en ny dator och jag kollade bara runt. Hittade en dvd film med två filmer i en som jag köpte för 20 kronor. Måste ju ha något att göra idag!


Movie!


Pappa skjutsade hem mig när vi kom från Falun och jag har vart hemma sedan dess. Fick order från två väldigt fina personer om att jag borde hålla mig inne så jag gör väl det idag. Imorgon får se hur jag känner ;)

Bakade nyss en cheesecake på LCHF vis så nu står den i frysen. Hoppas den blev god och att det kommer någon som vill smaka på den med mig :P
Lägger strax in det receptet här på bloggen om det är någon mer som vill testa att göra den!=)

Nu ska jag återgå till att inte göra mycket! :P


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus