Tävlingar på Gagnefs Ridklubb

Insåg att jag måste vänta in min tvättmaskin innan jag kan gå och sova. Arbetsbyxorna ligger däri efter en blöt och lerig helg på Gagnefs Ridklubb.

Torsdagen började med att jag och Linda gav oss iväg till kliniken för veterinärbesök med Jubon. Han har gått emot högerskänkeln under en tid så det var dags att kolla. Kan lova att det blev ett antal springturer för mig på den gången. Först bara fram och tillbaka, efter böjprov och sedan med apparaten. Utan att se någon riktig hälta blev det bedövning av knä och kota, springning efter varje bedövning men inget syntes. Röntgen blev nästa alternativ men även här visades inget.

Så behandling genomfördes efter diskussion med veterinären och order och skrittning i 3 veckor för Jubon.

Allt detta tog ju en del tid och denna dag var det dags för ryttarna att anlända till tävlingarna. Vid två gav vi oss iväg från klinken och landade hemma vid 3, min telefon gick varm hela dagen med ryttare som hade önskemål och medarbetare som var nervösa över att jag inte var där men ryttarna kom. Men allting löste sig och jag fick kasta mig ur bilen när vi stannade vid stallet och åka till ridklubben. Eftermiddagen & kvällen blev med mottagning av ryttarna. Sista ryttaren anlände efter klockan 12, då var både jag och Marit (ridskolechefen) ganska trötta. Och till råga på allt så lyckades denna sista ryttare köra in i taket på vårt privatstall och skrapa både sin lastbil och dra bort en bit plåt för oss. Suck! Sov kvar på ridklubben denna natt som ansvarig för hästarna.

Fredagen kan sammanfattas med ett ord: KAOS!! Uppstigning halv 6 efter ungefär 2,3 timmars sömn och sen drog vi igång tävlingarna klockan 9. Då hade jag redan jobbat och stressat i 3 timmar. Det fattades funktionärer överallt och paniken steg! Gaah!

Men som tur är finns det underbara människor som kommer till undsättning och sitter kvar längre fast deras pass är slut eller till och med i ens är medlem men ändå stannar de från 10 till halv 8 på kvällen. Behöver inte skriva namnen här utan ni som känner er träffade ska göra det ;P Kvällen här blev också lång med krångel av uppstallningen och sömnen fick intas på ridklubbens soffa en natt till!

Igår hade jag utökat sömnen med någon timme och denna dag började också klockan halv 6 med start 8. Men funktionärsantalet var betydligt högre så trots att vädergubbjäveln där uppe ansåg att vi skulle bli dyngsura så jobbade vi på! På kvällen anordnades det en grillfest för ryttare och funktionärer. Jag för min del skippade den och satsade på någon mer timmes sömn ;)

Idag har vädret varit lite bättre under tidiga dagen. Funktionärerna kom på sina pass och tävlingarna flöt på. Och vad händer? Himlen öppnar den lilla kranen igen! SUCK!
Ett uppehåll mitt på dagen ökade förhoppningarna om ett fint avslut på våra tävlingar. Men där misstog vi oss. Precis innan vi skulle starta sista klassen brakade helvetet lös i form av åska och HÄLLREGN! Turligt nog var det kort så tävlingen kunde snart fortsätta med tävlingens sista klass.

Efter sista prisutdelningen plockade vi ihop de vi kunde innan jag skjutsade hem Åsa, Jolins mamma till dem. Åkte sen vidare till Lindas stall där jag mötte upp med Mia för att hjälpa henne att göra i ordning Edic för ridning. Innan hon kom stod jag och borstade på Edic i min ensamhet och det var sååå skönt! Det var tyst runtomkring och det enda som krävde mig uppmärksamhet var fina Edic som gillade att bli kliad! :P

Fodrade och nattade hästarna när Mia kom tillbaka innan jag åkte hemåt. Har känt mig ganska trött och död under kvällen så det blev inte många knop!

Nu tror jag att tvättmaskinen blev tyst så nu kan jag hänga tvätten och sen sova :P

Imorgon ska jag berätta om mitt lilla "möte" med en lokalreporter som kom för att skriva om tävlingarna men som också fick en annan idé som ska verkställas längre fram ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus