Nyduschad!

Kom precis ut efter en varm dusch, Anna skickade på facebook och frågade om vi skulle ta en promenad såhär på kvällskvisten och jag var inte sen att tacka ja!
Och hör och häpna! När vi började gå vad händer då? Jo det slutar regna!! Det var ju förvisso bra men det kunde ju ha slutat tidigare tycker jag ;)
Vi gick i alla fall den vanliga rundan till färmsnäs och sen upp till högberget innan vi gick hemåt igen! Det var skönt att gå och prata ur sig lite faktiskt. Både Anna och jag behövde spy lite galla tror jag :P haha!

Nu då? Jag ska renskriva skolarbetet som jag gjorde klart igår kväll och maila in det till läraren. Duktigt eller hur? ;)
Imorgon så blir det tidig uppstigning! Klockan 7 bär det av för mig och Unico till kliniken igen. Få se om kastrationen kan genomföras denna gång. Jag är mera orolig för att ta mig genom Borlänge än klinikbesöket. Peace & Love är den här veckan så det är FULLT med folk i Borlänge! Jag är INTE avundsjuk på de som kör lastbil och budbil i Borlänge den här veckan!

Och samtidigt som Unico ska läggas på operationsbordet är det någon mer som ska det. Imorgon kommer det ske förändringar på Stall Högberget för Linda ska bli mamma! Ni som följer hennes sida och blogg har säkert läst det redan! Spännande! Så imorgon får man gå och vänta på uppdatering från henne eller Pelle om hur det har gått. Och självklart vad det blev! :D

Nä, nu måste jag fixa skolarbetet och sen SOVA!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus