Ljummen midsommarkväll

Blev en tur hem till Floda som planerat. Jag cyklade bort till stallet för att pappa skulle hämta mig där. Underlättade lite eftersom jag skulle tillbaka och kvällsfodra hästarna sen :)
Cyklade förbi Corazon och Coddans hage och kunde intë låta bli att ta kort på de två utslagna hjältarna ;)

Hemma i Floda blev det matlagning och grillning. Eftersom inte resten av familjen äter LCHF så hade de lagat potatisgratäng.. Men det löstes lätt genom att jag slängde ihop en broccoligratäng. Den blev lyckad, till och med så lillebrors polare som ALDRIG äter grönsaker tog en ordentlig portion! :D
Ibland lyckas man ;)

Efter kvällsfodringen och mysningen med hästarna åkte jag upp till Högbergsdammen för att ta ett kvällsdopp men skippade det när det blåste så väldigt :P Får bli en annan dag ;)

Resten av kvällen har spenderats här vid datorn där jag skriver skolarbeten.. Tråkig? Ja, men jag har lyckats få ett klart och kommit en bit på nummer 2. Känns bra! Hoppas att jag kommer en liten bit till innan det blir sängen ;)

Folk tycker säkert att jag är världens tråkigaste som inte är ute och festar och så.. Men det är sån jag är.. Jag tror att mycket har med min osäkerhet på mig själv att göra.. Hur jag har sett ut osv.. Men jag hoppas att det blir bättre i takt med att jag börjar tycka bättre om mig själv.. Hoppas!
 
 
Utslagna hjältar! Corazon närmast, Coddan längst bort!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus