Hovslagare, möte, pluggning

Åkte till stallet tidigare i morse. Jubons ägare hade kommit för att sko hästarna och för att hinna med så släppte vi ut de andra lite tidigare.
Medan Åsa skodde Jubon så packade jag påsar och Linda skulle mocka i Edics hage. Efter en skottkärra insåg vi båda att vi fick byta arbetsuppgifter :P Men det var inga problem! Fick då undan lite och mer blir det innan det är rent :P

Dagen fortsatte med skoningar av de andra hästarna. Linda åkte iväg vid halv 12 för hämta Malin och hennes häst. Det skulle bli programträning på ridklubben för Anki Brink. Så jag stannade kvar och hjälpte Åsa innan det var dags att göra i ordning Jubon, Carina skulle rida honom på programträningen.
Åkte med Linda till ridklubben där jag passade på att gå på US-möte. Passade bra med tiden när vi var där ;)
Vi kommer hålla en "Fångarna på stallet" tävling på söndag. Kul kul! :)

Efter träningen åkte Linda och jag tillbaka till stallet för att göra klart innan det var dags för hemgång.

När jag kom hem så mötte jag min hyresvärd Mats. Han meddelade att de skulle ha middag med goda vänner under kvällen. Men om de vart för högljudda så fick jag säga till. Tror den risken är minimal ;) Haha!

Ska sätta mig och försöka plugga lite social omsorg nu, får se om Mia kommer förbi. Skulle hjälpa henne att plugga i så fall :)

Imorgon blir det hagbygge och hästflytt. Unghingstarna ska få komma ut på nytt bete precis bakom där jag bor! Så då kan jag kika till hästarna innan jag går till stallet på morgonen. Mys! :)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus