Handikappade fingrar!

Blev ingen uppdatering som jag tänkte på kvällen. Somnade ganska fort för jag var jättetrött.
Igår hade jag verkligen en otursdag med stort O!

På morgonen skulle jag till stallet för att släppa ut hästarna och mocka. Linda jobbade så jag var ensam i stallet. När alla hästar var ute och jag skulle gå ut efter skottkärran så ser jag Domino stå och beta gräs i sin hage. Verkar ju normalt, bara det att han hade strömtråden MOT manken utan att reagera. Hmm, gjorde en mätning och strömmen visade som den skulle men ändå så gick han på samma sätt igen. Det slutade med att jag fick linda en ännu lägre tråd som gjorde att han inte kom ut med en hov ens. Dominos reaktion på detta? Han gick efter mig när jag ordnade tråden och knuffade och nöp (småbet) i mina byxor! Bushäst!

När jag var klar i stallet skulle jag gå hem för att äta lunch. Fick lift halva vägen av Lindas snälla pappa, Tack!
Gjorde i ordning en räksallad när jag kom hem som lunch, sen lyckades jag slumra på soffan en stund:P

Gick tillbaka till stallet när klockan var runt 3. Linda och jag möttes upp där för att göra i ordning Jubon och åka över till ridklubben. Carina skulle trimma lite dressyr inför tävlingen idag..
När vi kom fram skulle jag kolla så att skorna satt bak på Jubon. Då upptäckte jag att en söm var på väg ur så jag gick och hämtade en tång för att dra ut den. Då hände det som inte fick hända.
Jubon sparkade med det benet och innan jag hann reagera träffade han mitt finger. Svordomarna var inte vackra då! Såg på en gång att en blå strimma kom på nageln och det första man tänkte var en blånagel.
Men smärtan ville inte släppa och fingret blev bara mer blått..

Var hem till Jolin igår kväll och visade det då för hennes mamma Åsa. Hennes gissning var att jag har en spricka. Tanken på att åka in var inte lockande men jag ville avvakta till idag.
Vaknade och fingret var mer blått.. Hmm, åkte förbi vid Lindas stall på väg mot Floda. Hon började hålla med Åsa om att det kunde vara en spricka eller ur led..
Fick hjälp att tejpa långfingret mot det skadade fingret och en linda på handen. Så har jag fått gå idag och tyvärr verkar det inte bli bättre ännu. Känner mig vara väldigt handikappad! Bara att försöka blogga är svårt just nu :(

Så just nu lutar det åt Falun imorgon och ett besök på akuten.. Blää, vill inte!

Just nu sitter jag på jobbet. Har jobbdygn fram till klockan 3 imorgon eftermiddag så jag ska alldeles strax göra kväll här..
Så nu säger jag och mitt blåfinger god natt ;)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus