Hagbygge. se!

God eftermiddag!
Idag har det varit en fin dag! Solen sken i morse så det var härligt att komma ut. Cyklade iväg till stallet för att fodra hästarna och sen när Linda kom börja fixa i stallet.
Hennes pappa kom lite senare, det var dags att hämta ned Biffen och Dijon från sitt gamla bete. Där uppe började vi sen riva hagarna för att flytta dem hit till Lindbyn. Efter några timmar var allt klart och vi åkte tillbaka för att hämta hästarna.

Eftersom det är hingstar så kunde vi inte köra båda samtidigt utan vi började med Dijon eftersom vi trodde att
han kunde tveka lite. Han har inte åkte transport på senaste tiden. Han stod utanför transporten någon minut och sen var han inne! Duktig häst!
I Lindbyn lastade vi ut honom och så fick jag stanna kvar här med honom medan Linda hämtade Biffen. Med båda hästarna på plats så kunde de få gå ut i sina nya beteshagar. Lycka? JAA!

När vi kom tillbaka passade vi på att ordna hagen för Pilos och Bonnie så att de kunde få tugga lite gräs. Lycka även där ;)
Tillbaka i stallet gjorde vi klart allting innan vi åkte hem. Totalslut båda två tror jag! :P

Kom nyss ut ur duschen här hemma. Ska försöka komma iväg på skolavslutning för 9orna nu på kvällen. Dels går några av de finaste tjejerna ut 9an och även mina tvillingkusiner, Emma och Markus. De fina tjejerna jag pratar om är självklart Ida, Elin & Emma. Även Anna går ut 9an men tyvärr går hon ut i en annan del av kommunen. Lite tråkigt med så är det!
Ska försöka ta några fina kort om vädret blir lite bättre som man kan lägga ut på bloggen! :)

Det är min kväll i alla fall! :) Hur ser er kväll ut?
Innan jag ska iväg ska jag äta lite snabb middag bestående av rester. Mums!




KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus