Blandad dag!

I morse hade jag som sagt sovmorgon. Men av vana vaknade jag långt innan klockan så jag kikade på film till den ringde :P

Har jobbat under dagen, regnet höll sig borta fram tills jag skulle ta cykeln och cykla från jobbet. DÅ var det tvunget att börja regna. Suck! Cyklade bort till ridklubben för att mocka åt grabbarna där. Möttes av Linda som var i full gång att mocka. Tog över mockningen så att hon kunde åka hem med lilla Grodan som var pigg och vaken.
Jag mockade klart och körde ut alla skottkärror som var fyllda.
Medan jag höll på dök Monica, Ida och Lina upp med Navajo och Ester. De skulle trimma lite i ridhuset. Och vad händer när Ester stiger in i stallet???
JO, det snurrar till i skallen på Corazon som blir helkär i detta bruna sto! Coddan var inte långt efter så ett skrikande mot varandra satte igång. Dryghästar! Men så fort Ester försvunnit in i ridhuset så återgick de till sitt ätande..
När jag var klar cyklade jag hem för att äta något innan jag skulle upp till den "vanliga" stallet!
Väl där så började jag hämta vatten när Linda kom för att rida Jubon i det FINA vädret!

När hon red iväg fortsatte jag med mockning och spåning. När jag skulle ut i Unicos ligghall fick jag träna balansen kan jag säga! Eftersom det är en STOR vattenpöl precis utanför så är det lite svårt att komma dit. Så vad göra?
Jo, man klättrar på gödselstacken och försöker låta bli att trampa ned i de djupa hålen. Såklart trampade jag ned i ett och var nära att falla men som tur var hade jag hyfsad balans :P
Jag blir less på detta regnande. Jag vill ha sommar nu med sol!!
 
När Linda kom tillbaka förberedde vi allting för att Jubons sto skulle komma för betäckning idag igen. Så fort det var klart så packade jag de sista påsarna och lastade det som skulle över på ridklubben i transporten.
Linda åkte iväg med den och jag nattade de andra hästarna. Domino är så söt! När jag skulle stänga hans dörr så sätter han upp mulen på dörren och det ser ut som att han säger "Jag vill ha en god natt puss!" Underbara sötponny!
Nattade de andra, stängde och åkte hemåt i regnet. Nu sitter jag i soffan, nyduschad med en kopp te i handen. Skönt att kunna slappna av en stund innan det är dags att sova..
 
Imorgon blir det en fullspäckad dag igen men det är så jag vill ha det! Jag tycker mycket om mitt liv nu!:D
Pratade med en gammal vän ifrån gymnasietiden idag som jag inte pratat med på länge. Hennes första kommentar när hon skrev var " Vill bara säga att jag tycker du är jättetuff!" och "Du om någon förtjänar det här!:) "
De order värmer verkligen! Hoppas vi hörs snart igen vännen! Eller ännu hellre, träffas snart! Det var alldeles för länge sen!
 
Jag vet att det blir ju en hel del hästar i min blogg, eftersom det är mitt liv! Men jag har kommit på att jag kanske skulle berätta om hur det har blivit så för i min familj så är det bara jag som har hästintresset. Det kanske är svårt att tro ;)
Så samtidigt som jag bloggar vanliga inlägg så skriver jag på ett inlägg om mitt intresse. Hoppas jag blir klar snart så att ni får läsa det! :)

Men nu, dricka upp teet och sen SOVA!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus