Starten

Då var det dags att göra ett försök.
Sofia är mitt namn som ni säkert förstått redan. Jag bor ute i dalaskogen i en liten by som heter Mockfjärd.
Jag har alltid haft ett stort intresse i livet och det är hästar! Jag har ridit sedan jag var 5 år och är även utbildad inom hästeriet. Men under de senaste åren så har jag haft väldigt svårt att rida och det är en av anledningarna till att jag startar den här bloggen.

Jag har så länge jag kunnat minnas alltid varit överviktig. Detta har naturligtvis varit något jag skämts över hela tiden och jag har många gånger testat olika dieter och metoder för att försöka komma neråt i vikt. Men tyvärr så har det inte varit något bra resultat av detta..

Men sedan i november 2011 så har jag ätit efter LCHF som betyder low carb, high fat. Och detta har funkat riktigt bra! Jag startade i november på 172 kilo i vikt, för dagen har jag ingen vikt men senaste gången jag vägde mig stod vågen på 141 kg, vilket betyder över 30 kg ner! Detta är väldigt mycket för mig och det betyder enormt mycket att jag hittat något som funkar!=P

I den här bloggen kommer ni att kunna följa min vardag där jag tillbringar många av mina vakna timmar i stallet. Jag är dagligen i ett litet privatstall som heter Stall Högberget där jag hjälper Linda Engvall med hennes hingstar, jag kan ju inte rida som det ser ut idag men jag hjälper till med körning och den allmänna markservicen;)
Det är tack vare Linda som jag har hittat LCHF och också kommit igång med att röra mig mer. Hon är ett enormt stöd för mig i det här och jag är henne evigt tacksam!

Jag har ett stort mål idag! Och det är att jag en dag ska kunna komma upp i sadeln igen! Just nu så siktar jag på att till slut kunna sitta på Jubon, det är en av hingstarna som finns i Lindas stall. Det är en dag som jag ser fram emot!

Det blev ett långt första inlägg men det ger er alla en blick av vem jag är!
Nästa inlägg kommer snart!;)


KOMMENTARER
Cicci Österblom

Du är så duktig Sofia! Det här klarar du, jag hejar på dig! Kram

2012-02-28 19:46:19
Lisa

Vad duktig du är Sofia! Detta klarar du! :)

2012-03-12 19:25:11
URL: http://lisasjoberg.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus