Middagen nyss uppäten

Hade en bloggfri dag igår.. Jag kände att jag inte orkade gå in och skriva någonting för det var sååå mycket känslor som stormade inom mig!
Igår var jag i alla fall iväg och jobbade på dagen. Fick köra 4 olika turer med trevliga hästar. Nackdelen var att det var KALLT!! Men det fick gå ändå ;)
Slutade vid 12 och åkte sen direkt till ridskolan där vi skulle ha en tolkdag som US ordnade. Det var dock bara 3 barn som ville vara med så det blev väldigt kort! :P

Sen åkte jag runt och gjorde lite ärenden, passade på medan jag hade bil innan jag åkte till ridskolan.
Pappa ringde sen på kvällen och ville att jag skulle hämta honom på jobbet. Drog med mig Mia så vi åkte till Borlänge. Skönt att sitta och prata strunt ett tag.
När vi kom tillbaka åkte vi hem hit till mig, åt lite mat och pratade. Tror Mia åkte härifrån mitt i natten även denna gång :P Men det var trevligt! Skönt att slippa vara ensam..

Idag har jag INTE jobbat, hade ingen bil så jag gick iväg till Lindas stall istället. Hon gav sig ut på en liten körtur med Biffen och jag fixade i stallet. När hon sen åkte gjorde jag klart. Det var mycket skönt i det fina vårvädret!

När allt var klart så gick jag iväg till ridklubben. Solen lyste och det var skönt att gå. Foten känns fortfarande men jag försöker ignorera det!
Var där en stund innan jag åkte med Mia för att panta flaskor åt henne.. Sen har vi åkt runt och gjort lite ärenden resten av eftermiddagen.
Nu har vi precis ätit lite middag hemma hos mig. Fläskfile och wokgrönsaker för mig, fläskfile och grönsallad för Mia ;) Mums!

Snart ska vi åka tillbaka till ridklubben. Mia ska rida lektion och jag ska filma. Få se om jag somnar stående ;)

Imorgon blir det inte heller något jobb utan jag ska till Linda. Hon jobbar så jag ska släppa ut hästarna innan hon kommer!

Kommer skriva ett till inlägg senare antagligen. Ska kanske ta med kameran och testa att fota lite i ridhuset. Få se om det funkar, i så fall kommer bilderna här ;)



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus