Kvällen går mot sitt lugna slut

Ska alldeles strax krypa ned under täcket för att sova! Imorgon ringer klockan redan halv 5 för då ska jag inte åka till Linda som jag brukar utan jag ska åka till Romme travbana och prova att jobba hos en travtränare där!=)
Lite nervöst är det allt ;) Men jag hoppas att det ska gå bra och framförallt att jag orkar med tempot.

Tyvärr så måste jag säga att idag har varit en riktig upp och ned dag. Morgonen/förmiddagen var helt underbar! Solen lyste, Linda och jag gav oss ut och körde "de grå" på en av skogsvägarna. Grabbarna travade och galopperade fint i vagnarna. De är sååå fina att se på! Kanske skulle fundera på om man skulle skaffa en PRE den dagen som man ska köpa häst ;)

Sen fixade vi i stallet, åkte till Djurås för att fixa några ärenden innan det var dags att åka tillbaka, lasta den häst som varit svårlastad och åka till ridklubben. MEN idag blev det genombrott! Han gick in på en gång!!=D
Glada åkte vi över och gjorde ordning honom för tömkörning. Jag skulle då gå och hålla i en av de andra unghingstarna som följde med som sällskap. Men jag tror jag åkte mer på fötterna bakom honom än bredvid! Han ville inte som jag ville idag, men med en kedja på och en hel del lydnadsträning med backningar så blev det bättre! Men man kan ju inte låta bli att tycka om dem hur illa de än gör en vissa dagar! Underbara hästar!<3

Nu kommer den tyngre biten. Jag skulle väldigt gärna skriva exakt vad jag känner men tyvärr så är det människor som säkert skulle reagera på detta och ta illa vid sig.
När vi skulle åka och uträtta ärendena så ringde den här travtränaren till Linda och frågade om jag kunde komma redan imorgon halv 7 och jobba. Linda har jobbat hos honom tidigare och det är genom henne som jag får den här chansen att prova att jobba. Självklart så ville jag säga ja, bara jag lyckades fixa en bil. Ringde pappa och frågade honom om jag kunde låna hans bil. Han skulle höra av sig senare talade han om. Väl tillbaka efter tömkörningen på ridklubben så ringde jag upp pappa, han sa då att jag fick låna bilen. Men det var då allting hände och jag bröt ihop totalt! Många ord som inte skulle sägas sas och jag mådde inte bra. Tack och lov har jag Linda som stöd så hon försökte muntra upp mig och puscha på mig!
Hela eftermiddagen har sen gått som i en dimma och just nu vet jag varken ut eller in. Jag ska i alla fall åka och prova jobba imorgon så får vi se efter det hur jag känner. Jag blir mest sårad just nu, när jag äntligen hittar ett jobb som ger lite pengar så får jag inte den stöttning som jag skulle behöva. Det gör ont!
Det finns mer jag vill skriva men just nu orkar jag inte. Jag behöver sömn!
Kanske skriver mer imorgon om detta, när jag lugnat ner mig...

Sweet dreams!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus