Ibland kan det vara väldigt svårt..

Gårdagskvällen var riktigt trevlig! Mia och Ida kom förbi hos mig så vi åt lite laxsallad som var MYCKET god! Köpte laxtärningar på ICA som jag la i ugnen och sen gjorde jag i ordning en sallad med sallad, gurka, tomat, majs och fetaost. Det var mycket uppskattat ;)
Sen blev det kladdkaka med grädde och hallon till efterrätt. Mysig lördagskväll!
Mia var kvar till typ mitt i natten :P Vi kollade på tv och pratade en hel del!

Idag hade jag gett Linda sovmorgon så jag gick (halvhaltande på grund av min fot) till stallet och släppte ut hästarna. Det är så skönt nu när solen lyser så tidigt! Dock var det lite kallt idag men det är sånt man får räkna med!
När alla hästar var ute började jag att fixa stallet. Solen lyste och värmde så när jag mockade i ligghallarna så stannade jag kvar någon minut extra bara för att njuta. Det var såå skönt!
När allting var klart kom Ida förbi så hon hjälpte mig med några saker innan vi gick ut i solen igen.
På eftermiddagen kom Linda för hon skulle iväg på hoppträning. Jubon fick åka med idag eftersom Edic skulle vila efter tävlingen igår. Träningen gick jättebra och väl hemma så tog vi in hästarna innan Linda var snäll och skjutsade hem mig.

Nu är det snart dags för mig att sova. Imorgon blir det att åka till Romme för att jobba hos travtränaren igen. Hoppas att jag kan gå imorgon med min fot. Det värsta är att ha en sko på sig, utan funkar det rätt bra men jag haltar lite. Men med sko blir det ännu värre. Håll tummarna!
Efter Romme så ska jag hem och uträtta lite ärenden så får vi se vad som händer under eftermiddagen ;)

Sleeptime!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus