Utan nät :/

Hela helgen har jag lånat ut mitt internet till mamma som varit ute och farit i landet på jobbet. Så jag har inte kunnat skriva något inlägg.

Vad har hänt sen sist då? Jag har jobbat och såklart vart i stallet.

I Lördags kan man verkligen säga att det blev en heldag i stallet. Var där och fodrade på morgonen innan Linda kom. Vi åkte sen iväg till ridklubben med Jubon för att hoppa lite på utebanan.
Han hoppade riktigt bra och Linda tyckte han kändes fin :)

Hem med honom för att byta häst och åka över med Corazon. Vi skulle ha lite visningsträning inför Championatet som går av stapeln om bara 2 veckor!
Vi har tränat även med Coddan och Jubon tidigare under veckan. Linda kom då på att vi skulle ha varsitt spö och jag skulle hjälpa till att driva på för att få lite mer fart på framför allt Jubon. Och det funkade! Men jag får springa som en tok ;)
Så ska antagligen jag vara med nere i ridhuset på visningen och hjälpa till att driva på hästarna.
Tror jag måste börja springa lite för att få upp kondisen ;) haha!

Efter träningen åkte vi tillbaka till stallet och gjorde i ordning Domino och Edic. Linda skulle skritta ut på Edic och jag fick då köra Domino för första gången! Han är såå söt!
Det var som var bra var också att Edic reagerade inte så mycket på Domino utan han verkade tycka det var ok att en liten shettis hängde på :)

När vi kom hem så kom Åsa, Jubons ägare för att sko sina hästar. Så detta blev eftermiddagen. Sist ut var Dijon och Unico som gick borta på bete i Lindbyn så vi åkte dit. Väl där bestämde vi oss för att plocka hem hästarna för att byta hage på dem och några dagar Så Unico fick vara förste man hem och sen Dijon som efter lite övertalning klev på transporten.
Tillbaka i stallet tog vi in hästarna och nattade dem.
Klockan var då halv 8 :P

Igår red Linda och Åsa ut på Bonnie och Coddan en vända medan jag var kvar i stallet.
Linda skulle sen rida dressyr för Carina så vi gjorde i ordning Jubon och drog iväg till ridklubben. Han såg riktigt fin ut :)

Eftermiddagen spenderade jag hemma med lite städning och tvätt. Åkte till Falun på kvällen för att hämta mamma och sen hem och sova!
Har kommit på att jag vill möblera om i min lilla lägenhet, är inte riktigt nöjd. Men jag vet inte hur. Funderar på om man kan krångla och skruva om soffan eller hur man kan.. Hmm..

Är just nu på jobbet, jobbar dygn till imorgon så ska försöka göra något vettigt nu.
Kanske kommer ett inlägg till sen :)


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus