Dagarna två!

Blev ingen bloggning igår som jag lovade :(
Men NU måste jag verkligen sköta mig för jag tror att ni som läser kanske blir fler ett tag nu :P
 
Gårdagen blev lite ombytlig men mycket hanns med på kort tid. 
Kom till stallet på morgonen, Linda var redan på plats och hade släppt ut hästarna. Hon skulle iväg med Edic till en kiropraktor som skulle få kolla igenom honom.
Jag stannade kvar i stallet för tidningen skulle ju komma :) Så jag började mocka och fixa innan jag tog in Coddan som skulle få vara fotomodell ;)
När klockan passerat 10 ringde jag upp hon som skulle komma, hon skulle komma klockan 11 så jag måste ha missuppfattat tiden :P

Men Linda hann  komma tillbaka med Edic och sen åka iväg med nästa häst :) Jag skyndade mig att göra klart stallet så det skulle se snyggt ut!
Charlotta kom vid 11 tiden som sagt så vi satte oss för att prata. Efter det fotade hon mig inne i stallet med en sovande Coddan och även utanför stallet.

När allting var klart inväntade jag Linda. Vi åkte över till ridklubben med Coddan för att visningsträna.
Det blev en del springande men Coddan visade fin trav! Det är de viktigaste! :)

Jubon blev näste man på tur att visningstränas. Han blev riktigt förbannad på mig för han tyckte jag var jobbig som sprang efter honom med ertt spö och tyckte att länga på steget :P Men det gick till sist och även han visade några fina längder :)

Därefter gjorde vi klart för idag och jag cyklade hem. 
När jag kom hem kunde jag inte låta bli utan jag drog på mig skorna och gav mig ut i skogen en stund och knatade på stigar upp och ned, lättare terräng träning med andra ord ;)
Det var så skönt att vara ute och bara gå. Nackdel? Alla mygg! Vet inte hur många bett jag fick!
På kvällen kom en gammal vän förbi som jag inte träffat på länge! Det blev ganska sent för vi satt och bara pratade :) Det måste vi göra om snart vännen! :D

Dagen idag har varit mer intensiv. Började med att släppa ut hästarna innan Linda kom.
Sen åkte vi iväg och hämtade Pilos och Bonnie. Linda skulle rida Bonnie en stund för att känna på henne innan besiktningen till eftermiddagen. Bonnie såg jättefin ut och Linda tyckte hon kändes avspänd och lugn! Härligt!

Hem och hämta Corazon, dags för nästa visningsträning. Även han skötte sig utmärkt ute på banan. I transporten sen blev han LITE för hingstig och hoppade och hade sig. 
Väl hemma trodde vi att han skulle vara lugn. Men vi misstog oss lite! Pilos och Bonnie stod i stora stallet och detta snurrade till lilla Corazons hjärna så när vi skulle på med täcke och flughuva såg jag plötsligt bara hans framhovar framför mig. Knashäst!

Sen var det dags att lasta Bonnie igen och åka till veterinären. Idag var det dags för besiktning inför försäljningen. Det är såhär att det var en tjej här för någon vecka sen för att provrida Bonnie. Och hon tyckte mycket om Bonnie och ville nu köpa henne.
Så vi åkte iväg till veterinären, självklart lite nervösa för vad han skulle säga..
Och,,,,,
HON GICK IGENOM UA!!! :D
Med UA menas Utan anmärkning! Så nu ska Bonnie bli Luleå tjej! 
Nästa torsdag kör vi henne till Gävle där hon ska få åka lastbil upp till Gävle. Lite små sorgligt är det men hon kommer få det bra!

När vi kom hem så gjorde Linda i ordning Jubon och så åkte vi till ridklubben, hon skulle rida dressyr för Carina. Jag agerade barnvakt åt lilla Grodan under tiden :) Jubon såg riktigt fin ut och jag tror Linda var nöjd med honom också :)

Med Jubon ute i hagen så gjorde jag mig klar och cyklade hem.
Nu har jag blivit sittande i soffan lite för länge,nu ska jag ta tag i min disk innan det blir sängen!


KOMMENTARER
Natalie

Klart vännen att vi måste göra om det :-d:love:

Svar: Låter bra vännen! <3
Sofia Olsson

2012-08-10 13:25:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus