Vad är det för dag idag?

Jo, det är torsdag.. Och hur mycket har jag bloggat? Ingenting som vanligt!
Men nu är jag långledig så nu måste jag skärpa mig med bloggningen!

I måndags så var jag till Borlänge och jobbade. Trodde dock inte jag skulle komma iväg för när jag vaknade så hade jag grymt om i ryggen! Men jag lyckades rulla upp ur sängen och iväg till jobbet. Liftade med Mia hem från Borlänge som slutade runt samma tid i Borlänge. Tack för skjutsen Mia! Hon skjutsade hem mig till Totta där jag skulle hämta en bil. Jag ska nu vara hästvakt i två veckor medan de är i USA. Och då är Totta snäll och lånar ut sin bil också. Det uppskattas!
Under eftermiddagen var jag på ridklubben och gjorde lite nytta. Mycket planering som sker nu!

Tisdagen var det mest innehållsrika på mycket kort tid kan jag säga! Började med att åka till Borlänge och jobba, eller snarare kröp fram eftersom det hade snöat och vägen var svinhal! Tog lång tid att åka till jobbet kan jag säga!
Sen åkte jag direkt till Lindas stall, planen var att gå promenad med Coddan och sen skulle vi köra de bruna en sväng. Men precis när jag stannade bilen så ringde mobilen. Marit frågade om jag ville jobba på ridklubben och ha två lektioner. Jag tackade ja och skulle börja jobba några timmar senare. Packade några höpåsar när jag väntade in Linda. När hon kom så insåg vi att det skulle bli tajt med tid att köra så jag gick istället ut på promenad med Coddan. Vi gick och myste en stund i solen och försökte undvika att halka.. När vi kom tillbaka så skyndade jag mig iväg till Tottas stall för att göra klart till hästarna.
Därefter åkte jag snabbt till ridklubben, in med hästarna och sen börja spola rent de hästar som tillbringat sin dag på spaet i hagen. De hade flitigt använt lerbehandlingen, STÖRSTA nackdelen med våren!
Hade sen två lektioner, det gick över förväntan och alla barnen satt kvar ;)
Åkte sen tillbaka till Lindas stall, tog in hästarna och gick på promenad med Coddan. Mysigt att gå på kvällen, trots att han är lite dryg för han försöker bitas;)
Sa god natt till hästarna och åkte sen vidare för att hämta Lindas transport och skjutsa över Mia med Bonnie till ridklubben för lektion.
Under tiden som Mia red så hjälpte jag Elin med matten.. Efter lektionen körde jag hem Bonnie och sen blev det hem och SOVA!

Igår var det jobb igen! Åkte sen därifrån till Lindas stall. Hjälpte henne att göra klart stallet innan vi gav oss ut för att köra de bruna. Jag körde Unico och Linda körde Biffen. Unico var ganska så ömfotad efter att han blev verkad förra helgen, så vi hade vissa svårigheter att hålla traven. Och tyvärr så var stora, tuffa Biffen feg så han ville inte gå före! De är för roliga!
När vi var klara åkte jag upp till Tottas hästar för att mocka och fixa. Skulle ta in hästarna på kvällen så jag gjorde det innan jag åkte till Coddan för att gå en liten kvällspromenad.. Myshäst!

Idag har vart en omtumlande dag.. Vi åkte till ATG i förmiddags med Coddan. Det skulle bytas en permanentkanyl för att han ska kunna få sina mediciner. Linda ville då också att veterinären skulle kolla i munnen så att allt såg ok ut. Men.. Veterinären tyckte det såg ut som att frakturen hade flyttat sig så han ville röntga för att se hur det verkligen såg ut, eventuellt kunde det bli en tur till Mälarkliniken i Uppsaka för operation. Tur nog så såg det bra ut och efter att han pratat med veterinären på Mälarkliniken så fick vi ta  med oss Coddan hem.. Skönt!
Jubon skulle sen hopptränas. Malin hoppade lite olika serier och kombinationer som jag och Linda byggde upp. Jubon hoppar riktigt bra nu! Kul att se :)

När vi kom tillbaka till stallet ringde Lindas telefon. Brukaren på hennes jobb ringde och frågade om Linda visste vem som skulle jobba. Linda skulle kolla upp det, lagomt för ratt upptäcka att det var hon själv som skulle jobba. Oops! Så jag fixade klart i stallet och gick en liten sväng med Coddan innan jag åkte från stallet.
Tog hand om Tottas hästar innan jag åkte hem för att diska och dona lite.
Kvällspromenaden med Coddan tog en intressant vändning när vi fick sällskap, av Pilos och Gerd! Behöver jag säga att Coddan var mer i det blå än nere hos mig just då?? Förbannade mig själv att jag lät bli att ta kedjan just denna gång kan jag säga! Men så fort Pilos försvunnit ur sikte kunde Coddan fokusera igen och vi kunde fortsätta gå.
Nu sitter jag hemma med min lilla kusin Emma som sällskap. Eller lilla och lilla, hon är 15 år:P Hon är också hästintresserad och ska ha jour imorgon på ridklubben. Och när hon frågade om jag kunde skjutsa henne så erbjöd jag att hon kunde sova här en natt vilket hon tackade ja till!

Så nu ska vi strax sova så vi orkar upp imorgon!
Jag ska då i alla fall sluta blogga nu! :P


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus