Trååk väder!!

Dessa dagar har det verkligen varit växlande väder! Ena stunden lyser solen så att man tar av hästarna täckena för att de ska få sola pälsen, sen i nästa stund så står regnet som spön i backen! Suck!

Igår blev det i alla fall en heldag i stallet. Linda och jag pysslade med lite av varje och fick till ett fint resultat utanför stallet, redskapen hängdes undan och stallplanen krattades.
Corazon körde vi över till ridklubben för att Linda skulle longera honom med selen. Han såg riktigt fin ut och jag försökte få Lindas kamera att fungera. Tyvärr blev resultatet sådär på de fotona..
När vi kom tillbaka så bytte vi grimma på honom och ställde upp honom för fotografering. Det tog ett tag men några fina bilder blev det:)

På eftermiddagen passade vi på att åka till Djurås för att hämta en sele till lilla Domino. När vi kom fram så tittade vi på kaninungarna som de har, de var såå söta! Kan ju säga man blev lite sugen på att skaffa en! Men vi får se ;)
När vi kom hem så passade vi på att göra i ordning Domino och Altanero för lite fotografering även de. Domino = Linslus som hellre var uppe i kameran hos Linda än stod en bit ifrån men han är ju såå söt!!
Altanero ställde upp sig och såg riktigt snygg ut! Några av de bilderna kan ni hitta på Lindas hemsida www.stallhogberget.se!
Vi satte även på Domino selen för första gången, han vickade inte ens på örat när Linda drog i ryggstycket! Cool häst!:P

Jubon var näste man ut och han skulle också till ridklubben för att longeras. Efter det åkte vi tillbaka, släppte ut Helan och Halvan (Altanero och Domino) och gjorde klart det sista i stallet innan Linda skjutsade mig till ridklubben där jag skulle på styrelsemöte. Mötet fortlöpte så jag var hemma strax innan 9 och då blev det soffan innan det var dags att sova.

Idag har det också varit en stalldag. Linda och jag hjälptes åt att göra Corazons hage shettissäker så Domino och Altanero ska få gå där på nätterna. Efter att hagen var klar var det dags för oss att flytta hösilagebalen från deras gamla hage till den andra. Linda åkte och hämtade fyrhjulingen och sen gick det undan. Första balen flyttades, badkaret likaså på våran lilla vattenvagn. Sen skulle vi flytta balen som står i de brunas hage högre upp där det var lite torrare. Linda tog fyrhjulingen och drog iväg balen till rätt del av hagen, sen blev det lite för mjukt för fyrhjulingen så då blev det handkraft. Vi var ganska så slut när vi var klara!
Malin skulle sen rida Jubon så vi åkte till ridklubben. När vi kom tillbaka stod hovslagaren utanför, förvånade insåg vi att vi tagit fel på dag så det blev att sätta fart. Unico skulle skos och jag fick iväg för att hämta Pilos som också skulle skos. Efter lite klurande i hagen för att fånga honom joggade jag tillbaka till stallet med Pilos bredvid.
När hovslagaren åkt gick jag tillbaka med Pilos och sen gjorde vi i ordning Domino, idag skulle tränset på och tömkörning skulle provas för första gången. Precis som igår kan man säga, inga problem. Han tog styrningen när Linda använde tömmarna och kunde gå på egen hand utan mig bredvid sig. När vi var på väg hem provade vi att trava med honom och den lilla KAN trava! Trodde man skulle kunna gå bredvid honom men där misstog jag mig :P
Efter tömkörningen blev det lite ärenden gjorda, väl tillbaka så släppte vi ut de bruna i deras hage och sedan Helan och Halvan i deras nya hage. Det blev race genom hela hagen men de hade kul! Linda och jag stod och skrattade åt dem när de kom farande.

Vi gjorde klart i stallet innan vi åkte för att hämta ensilage till lilla Coddan. Han är mycket bättre nu och börjar äta ordentligt så ensilaget går åt mycket fortare nu än tidigare. Men det är bara bra!

Sitter hemma nu och försöker blogga. Telefonen går varm med en rad olika aktiviter som ska planeras och genomföras i sinom tid!
Nu är det dags för dusch och sen sängdags!



KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus