Mjölksyra, NOT my friend today!

Idag har varit en intensiv dag, precis som det ska vara!
Har vart i Borlänge under förmiddagen och jobbat. Var inte så roligt när regnet stod som spön i backen och allting var genomBLÖTT! Drygt med aprilväder! Men hästarna skötte sig fint även om de travade på mer idag så mjölksyran efter två var ett faktum! Kommer kännas fint imorgon!

Nu på eftermiddagen åkte jag vidare till Lindas stall där jag fixade klart i stallet. Linda och hennes pappa var till Floda och hämtade spån. Linda frågade om jag ville köra Corazon en sväng för han behövde komma ut efter några dagars vila. Så jag gjorde ordning honom och körde ut. Åkte upp på Västerforsvägen och jag ljuger inte när jag säger att han var pigg! Han travade och galopperade på fint bortåt. Körde med riktigt mot Floda en bit innan det var dags att vända. Skrittade en bit efter vändningen och sen gick det fort! Hörde ett knak i skogen och sen stack Corazon! Han skenade och jag gjorde verkligen allting för att få stopp på honom. Fick till sist stopp på honom och mina armar kändes som gele!
Vägen därifrån gick i lugn takt i både skritt, trav galopp. Då var Corazon som vanligt igen. Vet inte vad som skrämde honom och jag tror inte jag vill veta heller!
Kom tillbaka till stallet, skötte om Corazon innan jag släppte ut honom i hagen. När allting var klart så gick jag hem och nu sitter jag här!

Nu ska jag laga lite mat, ta en dusch och sen krascha i soffan. Orkar verkligen inte mer idag! Imorgon tar vi nya tag igen!


KOMMENTARER
emma p

Hej, är du nära ditt mål? Närmar du dig? Tycker du är grymt duktig, och kämpa på! :)

2012-04-23 19:03:37


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus