Aktiv, snöig helg!

Fredagen var som vanligt en aktiv dag. Började med att jag jobbade i Borlänge. Vi fick jobba i ett ganska högt tempo för det skulle komma in ett ordentligt oväder så alla hästar skulle köras innan lunch. Och samtidigt hölls det tävlingar på banan med en massa islandshästar. Kan ju säga att vi var allt annat än glada på dem, på morgonen hade vi en liten diskussion med en av arrangörerna som höll på att skrämma våra hästar när vi skulle släppa ut dem.. Irriterande! Skönt att de inte är där imorgon när jag ska jobba kan jag säga!

När jag slutat skyndade jag mig hem till Mockfjärd och till Lindas stall. Det hade ju såklart börjat snöa och hästarna stod ute.. Skyndade mig att mocka och tog in dem så att de skulle slippa stå ute. Fortsatte göra klart i stallet innan Linda kom från jobbet. Vi hjälptes åt med det sista innan jag fick skjuts av henne till ridklubben där jag skulle ha teorilektioner.
Kvällen spenderade jag hemma i lägenheten med tvättmaskinen som trummande sällskap..

Igår hade jag gett Linda sovmorgon så jag tog på mig hörlurarna och gick till stallet i snövädret. Var ganska mysigt att gå faktiskt, synd bara att det blir så halt:P
Lät hästarna stå inne ett tag på grund av snön, blev så tråkigt i hagarna. Efter någon timme så avtog snön så jag passade på att släppa ut hästarna för att kunna mocka. Linda kom till stallet strax innan 11, vi tog in Altanero, Domino, Dijon och Unico så att de skulle få torka. Mia kom så vi gjorde i ordning Unico och Biffen för en liten tur. Linda körde Biffen och Mia red Unico. Jag blev kvar i stallet och fortsatte fixa klart.
Unico skötte sig utmärkt efter Biffen, vore konstigt annars ;)

När stallet var klart fick jag lift av Linda över till affären och sen gick jag hem. Här fick jag ett ryck så det blev storstädning och tvättning. När lägenheten var klar och maskinen jobbade fick jag för mig att ut och gå. Så jag tog stavarna och gav mig ut. Gick från Lindbyn genom skogen ut till Färmsnäs sen upp bakom Högsveden, bort till Högberget förbi stallet sen ner mot älven och tillbaka hem. Tror jag var ute i 1 timme och 10 minuter ungefär, benen kändes som spagetti när jag kom hem men det var skönt att gå! Ska försöka få tid till att gå en liten promenad minst varannan dag för att komma igång!
Gjorde tidigt kväll eftersom det var tidig uppstigning idag..

Idag bar det av till Falun på tävling. Malin skulle starta med Jubon i hoppning. Första klassen var 90 clear round vilket de klarade galant, felfritt och rosett till ekipaget! Sen blev det ganska lång väntan inför nästa klass som var 1 m med två faser. Här blev det 8 fel på hinder men Malin tyckte att Jubon kändes fin och han såg fin ut!
När de kom ut från banan upptäckte vi att Jubon saknade en sko så det blev skojakt. Men den hade försvunnit mystiskt. Ingen såg att den flög men ändå var den borta. Så vi letade över hela anläggningen utan att lyckas.. Konstigt var ordet!

Väl hemma så fixade vi stallet innan det blev hemgång!

Har varit hemma och försökt ordna med lite arbete på datorn nu när jag hade internet.. Pappa var nyss förbi med lite saker till mig. Tack pappa!
Nu ska jag kika på tv en stund innan det är dags för sängen.
Jobb väntar imorgon!

Förlåt för ett konstigt inlägg men det börjar bli rörigt känner jag :P
Ska bättra mig!



KOMMENTARER
marina

Hej Sofia!

Jag tycker att du är superduktig. Att ut och gå över 1 timme med stavar är ju kanon. Hur tycker du annars att det går med LCHF kosten. Är det jobbigt eller enkelt?

Ska själv börja med det sen. Väntar bara på att få göra gastroskopi först. Har höga värden för gluten och ska få det bekräftat genom gastroskopi. Då måste jag äta som vanligt fram tills dess. Men snacka om att man är sugen på att börja när man läser om dina framgångar. Du är jätteduktig Sofia. Vi har alla dagar som är sämre än andra men det här fixar du.! Det vet jag. Kanske kan vi peppa varandra?

Ha det bra.

Kram Marina

2012-04-25 14:18:22
URL: http://marinamargaretha.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus